met hart voor de organisatie

we gaan voor het beste

PIP is groot in klein formaat! Het bureau staat onder directie van drs. Janke van der Zaag. Zij beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. In kringen van bestuurders,  lokale en centrale overheden, bedrijfsleven en media is zij een bekende verschijning. Voor projecten, grote of kleine opdrachten weet zij de juiste, gekwalificeerde mensen te vinden en in te zetten om de klus te klaren.

Bij voorkeur doet zij de opdracht zelf in de vorm van interim management, projectbegeleiding of advies. Samen met de opdrachtgever in spe bekijkt zij de mogelijkheden om noodzakelijke veranderingen in de organisatie te realiseren en draagvlak te creëren. 
Gemeenten, branche- en beroepsorganisaties, (politieke) bestuurders en CEO's hebben in de afgelopen jaren tot grote tevredenheid een beroep op haar kunnen doen. Resultaat is en was altijd het uitgangspunt. Ze legt de lat en het tempo hoog. Stilstand is voor haar achteruitgang..

Janke van der Zaag houdt desondanks altijd de menselijke waarde in het oog en houdt van gemotiveerde mensen. Zij weet een veilige situatie te creëren waardoor mensen in staat zijn hun beste kwaliteiten te ontdekken en in te zetten voor de organisatie.

Dromen of Kansen zien ?

Het is de droom van ieder mens om het beste van zichzelf te laten zien. PIP helpt die droom te verwezenlijken door kansen zichbaar te maken. Voor individu of groep.

je veilig weten in je ontwikkeling

Beoordeel mensen niet op wat ze niet kunnen. Dat creëert onveiligheid. Talenten komen pas echt tot wasdom als je de vrijheid voelt om grenzen te verleggen.

samen doen is de weg naar tevredenheid

In je eentje je doel bereiken is mooi. Je oogst bewondering en respect.  Maar soms kan het  beter door het samen te doen. Met elkaar de resultaten delen is veel mooier!